文献
J-GLOBAL ID:201702283619938175
整理番号:17A0315007
蛋白質清澄剤によるプロアントシアニジン析出に及ぼす多糖類及びグリセロールの影響【Powered by NICT】
Influence of polysaccharides and glycerol on proanthocyanidin precipitation by protein fining agents
著者 (6件):
Maury Chantal
(UMR Sciences Pour l’OEnologie, INRA, 2 Place Viala, 34060, Montpellier Cedex 1, France)
,
Maury Chantal
(Martin Vialatte, Station OEnotechnique de Champagne, 79 Avenue A.A. Thevenet Magenta, BP 1031, 51319, Epernay Cedex, France)
,
Sarni-Manchado Pascale
(UMR Sciences Pour l’OEnologie, INRA, 2 Place Viala, 34060, Montpellier Cedex 1, France)
,
Poinsaut Philippe
(Martin Vialatte, Station OEnotechnique de Champagne, 79 Avenue A.A. Thevenet Magenta, BP 1031, 51319, Epernay Cedex, France)
,
Cheynier Veronique
(UMR Sciences Pour l’OEnologie, INRA, 2 Place Viala, 34060, Montpellier Cedex 1, France)
,
Moutounet Michel
(UMR Sciences Pour l’OEnologie, INRA, 2 Place Viala, 34060, Montpellier Cedex 1, France)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
60
ページ:
598-605
発行年:
2016年10月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)