文献
J-GLOBAL ID:201702283658141130
整理番号:17A1236421
クッキー品質に及ぼすMehalebの影響【Powered by NICT】
Effect of Mahaleb on Cookie Quality
著者 (4件):
Herken Emine Nur
(Department of Food engineering, Pamukkale University, Denizli, Turkey)
,
Simsek Senay
(Department of Plant Sciences, North Dakota State University, Fargo, ND)
,
Ohm Jae-Bom
(Cereal Crops Research Unit, Cereal Science, USDA-ARS, Fargo, ND)
,
Yurdunuseven Aysun
(Department of Food engineering, Pamukkale University, Denizli, Turkey)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
41
号:
4
ページ:
null
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)