文献
J-GLOBAL ID:201702283948509033
整理番号:17A0367863
Rasa Aragonesa種軽量子ヒツジの一般組成と脂肪酸プロファイルに及ぼす市販カットの影響【Powered by NICT】
Influence of commercial cut on proximate composition and fatty acid profile of Rasa Aragonesa light lamb
著者 (5件):
Campo M.M.
(Department of Animal Production and Food Science, Instituto Agroalimentario de Aragon-IA2 (Universidad de Zaragoza-CITA), C/. Miguel Servet 177, 50013- Zaragoza, Spain)
,
Muela E.
(Department of Animal Production and Food Science, Instituto Agroalimentario de Aragon-IA2 (Universidad de Zaragoza-CITA), C/. Miguel Servet 177, 50013- Zaragoza, Spain)
,
Resconi V.C.
(Department of Animal Production and Food Science, Instituto Agroalimentario de Aragon-IA2 (Universidad de Zaragoza-CITA), C/. Miguel Servet 177, 50013- Zaragoza, Spain)
,
Barahona M.
(Department of Animal Production and Food Science, Instituto Agroalimentario de Aragon-IA2 (Universidad de Zaragoza-CITA), C/. Miguel Servet 177, 50013- Zaragoza, Spain)
,
Sanudo C.
(Department of Animal Production and Food Science, Instituto Agroalimentario de Aragon-IA2 (Universidad de Zaragoza-CITA), C/. Miguel Servet 177, 50013- Zaragoza, Spain)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
53
ページ:
7-12
発行年:
2016年
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)