文献
J-GLOBAL ID:201702283962098255
整理番号:17A0317853
オオムギ(Hordeum vulgare)の発芽とマイクロ波処理はグルカンの構造と物理化学的性質を変化させるとその抗酸化能を増強する【Powered by NICT】
Germination and microwave processing of barley (Hordeum vulgare L) changes the structural and physicochemical properties of β-d-glucan & enhances its antioxidant potential
著者 (5件):
Ahmad Mudasir
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Srinagar 190006, India)
,
Gani Adil
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Srinagar 190006, India)
,
Shah Asima
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Srinagar 190006, India)
,
Gani Asir
(Department of Food Technology, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University, Hat Yai 90112, Songkhla, Thailand)
,
Masoodi F.A.
(Department of Food Science and Technology, University of Kashmir, Srinagar 190006, India)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
153
ページ:
696-702
発行年:
2016年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)