文献
J-GLOBAL ID:201702284259166609
整理番号:17A0471693
β-グルカンリッチ穀類製品結果物理化学的及びレオロジー的挙動純粋β-グルカン溶液様と抽出物のin vitro消化-in vivo効果の理解向上のための基礎。【Powered by NICT】
In vitro digestion of beta-glucan rich cereal products results in extracts with physicochemical and rheological behavior like pure beta-glucan solutions - A basis for increased understanding of in vivo effects.
著者 (3件):
Rieder Anne
(Nofima, Norwegian Institute for Food, Fisheries and Aquaculture Research, PB 210, N-1431, Aas, Norway)
,
Knutsen Svein Halvor
(Nofima, Norwegian Institute for Food, Fisheries and Aquaculture Research, PB 210, N-1431, Aas, Norway)
,
Ballance Simon
(Nofima, Norwegian Institute for Food, Fisheries and Aquaculture Research, PB 210, N-1431, Aas, Norway)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
67
ページ:
74-84
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)