文献
J-GLOBAL ID:201702284270695203
整理番号:17A0747893
能動魚ゼラチン膜の抗酸化と機械的性質を向上させるための没食子酸の使用【Powered by NICT】
Use of Gallic Acid to Enhance the Antioxidant and Mechanical Properties of Active Fish Gelatin Film
著者 (2件):
Limpisophon Kanokrat
(Dept. of Food Science and Technology, Faculty of Agro-Industry, Kasetsart Univ, Bangkok, 10900, Thailand)
,
Schleining Gerhard
(Dept. of Food Sciences and Technology, Inst. of Food Science, Univ. of Natural Resources and Life Sciences (BOKU), Vienna, Muthgasse 18, A-1190, Vienna, Austria)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
1
ページ:
80-89
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)