文献
J-GLOBAL ID:201702284771560981
整理番号:17A0511769
多変量分類法による他の食用植物油からオリーブ油を識別するための迅速HPLCフィンガープリント法
Fast-HPLC Fingerprinting to Discriminate Olive Oil from Other Edible Vegetable Oils by Multivariate Classification Methods
著者 (4件):
JIMENEZ-CARVELO Ana M.
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
GONZALEZ-CASADO Antonio
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
PEREZ-CASTANO Estefania
(Univ. Granada, Granada, ESP)
,
CUADROS-RODRIGUEZ Luis
(Univ. Granada, Granada, ESP)
資料名:
Journal of AOAC International
(Journal of AOAC International)
巻:
100
号:
2
ページ:
345-350
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
C0268A
ISSN:
1060-3271
CODEN:
JAINEE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)