文献
J-GLOBAL ID:201702284887692585
整理番号:17A0365607
Ulva fasciata多糖類により安定化されたβ-カロテン乳濁液の物理的および化学的安定性【Powered by NICT】
Physical and chemical stabilities of β-carotene emulsions stabilized by Ulva fasciata polysaccharide
著者 (3件):
Shao Ping
(Department of Food Science and Technology, Zhejiang University of Technology, Hangzhou, Zhejiang, 310014, PR China)
,
Zhu Yueqiong
(Department of Food Science and Technology, Zhejiang University of Technology, Hangzhou, Zhejiang, 310014, PR China)
,
Jin Weiping
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, 430070, PR China)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
64
ページ:
28-35
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)