文献
J-GLOBAL ID:201702284932274020
整理番号:17A0832105
超音波均質化により調製したオリーブ油をベースにしたO/Wナノエマルションの最適化:応答曲面法【Powered by NICT】
Optimization of olive oil based O/W nanoemulsions prepared through ultrasonic homogenization: A response surface methodology approach
著者 (4件):
Mehmood Tahir
(Institute of Food and Nutritional Sciences, PMAS-Arid Agriculture University, Rawalpindi 46300, Pakistan)
,
Ahmad Asif
(Institute of Food and Nutritional Sciences, PMAS-Arid Agriculture University, Rawalpindi 46300, Pakistan)
,
Ahmed Anwaar
(Institute of Food and Nutritional Sciences, PMAS-Arid Agriculture University, Rawalpindi 46300, Pakistan)
,
Ahmed Zaheer
(Department of Home and Health Sciences, Allama Iqbal Open University (AIOU), Islamabad, Pakistan)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
229
ページ:
790-796
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)