文献
J-GLOBAL ID:201702285342531591
整理番号:17A1234895
乳児,小児,および高齢者のための食品設計における解除機会:咀嚼におけるマイルストーンの理解と新しい技術革新のための生涯にわたる嚥下【Powered by NICT】
Unlocking opportunities in food design for infants, children, and the elderly: Understanding milestones in chewing and swallowing across the lifespan for new innovations
著者 (3件):
Cichero Julie A. Y.
(Honorary Senior Fellow, School of Pharmacy, The University of Queensland, Brisbane, Qld, Australia)
,
Cichero Julie A. Y.
(Senior Speech Pathologist, Speech Pathology Department, The Wesley Hospital, Auchenflower, Qld, Australia)
,
Cichero Julie A. Y.
(Co-Chair, International Dysphagia Diet Standardisation Initiative, Brisbane, Qld, Australia)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
48
号:
4
ページ:
271-279
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)