文献
J-GLOBAL ID:201702285681985291
整理番号:17A0471704
エマルション形成と安定性に及ぼすQuillaja樹皮サポニンとβ-ラクトグロブリン混合物の性能【Powered by NICT】
Performance of Quillaja bark saponin and β-lactoglobulin mixtures on emulsion formation and stability
著者 (4件):
de Faria Janaina Teles
(Agricultural Sciences Institute, Federal University of Minas Gerais, Av. Universitaria, no. 1000, Bairro Universitario, Montes Claros, MG 39400-000, Brazil)
,
de Oliveira Eduardo Basilio
(Food Technology Department, Federal University of Vicosa, Av. P. H. Rolfs, s/n, Campus Universitario, Vicosa, MG 36570-000, Brazil)
,
Minim Valeria Paula Rodrigues
(Food Technology Department, Federal University of Vicosa, Av. P. H. Rolfs, s/n, Campus Universitario, Vicosa, MG 36570-000, Brazil)
,
Minim Luis Antonio
(Food Technology Department, Federal University of Vicosa, Av. P. H. Rolfs, s/n, Campus Universitario, Vicosa, MG 36570-000, Brazil)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
67
ページ:
178-188
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)