文献
J-GLOBAL ID:201702285787493845
整理番号:17A0606016
インドの特定ファースト・フード製品と硬化油中の減衰全反射フーリエ変換赤外(ATR-FTIR)分光法によるトランス脂肪の測定
Determination of trans Fat in Selected Fast Food Products and Hydrogenated Fats of India Using Attenuated Total Reflection Fourier Transform Infrared (ATR-FTIR) Spectroscopy
著者 (3件):
Khan Mohd Umar
(Department of Chemistry, Aligarh Muslim University)
,
Hassan Mohammad Fahimul
(Department of Chemistry, Aligarh Muslim University)
,
Rauf Abdul
(Department of Chemistry, Aligarh Muslim University)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
66
号:
3
ページ:
251-257(J-STAGE)
発行年:
2017年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)