文献
J-GLOBAL ID:201702285907469269
整理番号:17A1423052
歪指数とOCRAチェックリストを用いたチーズ処理タスクのリスク評価【Powered by NICT】
Risk assessment of cheese processing tasks using the Strain Index and OCRA Checklist
著者 (3件):
Rosecrance John
(Colorado State University, Environmental and Radiological Health Sciences Department, 1681 Campus Delivery, Fort Collins, CO 80523, USA)
,
Paulsen Robert
(Colorado State University, Environmental and Radiological Health Sciences Department, 1681 Campus Delivery, Fort Collins, CO 80523, USA)
,
Murgia Lelia
(Universita’ Degli Studi di Sassari, Dipartimento di Agraria, Viale Italia, 39 - 07100 Sassari, Italy)
資料名:
International Journal of Industrial Ergonomics
(International Journal of Industrial Ergonomics)
巻:
61
ページ:
142-148
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0452A
ISSN:
0169-8141
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)