文献
J-GLOBAL ID:201702286073178518
整理番号:17A1461159
イラントーストのレオロジー特性,老化および全フェノールに及ぼす亜麻仁粉の影響【Powered by NICT】
Effect of flaxseed flour on rheological properties, staling and total phenol of Iranian toast
著者 (3件):
Pourabedin M.
(Department of Food Science and Technology, Islamic Azad University of Shahreza, Shahreza, 86145-311, Iran)
,
Aarabi A.
(Department of Food Science and Technology, Islamic Azad University of Shahreza, Shahreza, 86145-311, Iran)
,
Rahbaran S.
(Department of Food Science and Technology, Islamic Azad University of Shahreza, Shahreza, 86145-311, Iran)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
76
ページ:
173-178
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)