文献
J-GLOBAL ID:201702286161682350
整理番号:17A1546625
水(O/W)エマルション中の油の精密ろ過膜の微細構造と表面特性の影響【Powered by NICT】
Microfiltration of oil in water (O/W) emulsions: Effect of membrane microstructure and surface properties
著者 (3件):
Carpintero-Tepole Violeta
(Food Research and Development Unit, Instituto Tecnologico de Veracruz, Av. M.A. de Quevedo # 2779, Veracruz, Ver. 91860, Mexico)
,
Brito-de la Fuente Edmundo
(Innovation & Development Center, CF&PT, Pharmaceuticals Division, Fresenius Kabi Deutschland GmbH, Rathausplatz 12, D-61352 Bad Homburg, Germany)
,
Torrestiana-Sanchez Beatriz
(Food Research and Development Unit, Instituto Tecnologico de Veracruz, Av. M.A. de Quevedo # 2779, Veracruz, Ver. 91860, Mexico)
資料名:
Chemical Engineering Research and Design
(Chemical Engineering Research and Design)
巻:
126
ページ:
286-296
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0282A
ISSN:
0263-8762
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)