文献
J-GLOBAL ID:201702286171353544
整理番号:17A1909724
乳酸菌からのバクテリオシンと果実製品の保存における可能性
Bacteriocins from lactic acid bacteria and their potential in the preservation of fruit products
著者 (4件):
ANDREA Ana
(Universidade Federal de Sergipe, Sergipe, BRA)
,
BARBOSA Teixeira
(Universidade Federal de Sergipe, Sergipe, BRA)
,
MANTOVANI Hilario Cuquetto
(Universidade Federal de Vicosa, Minas Gerais, BRA)
,
JAIN Sona
(Universidade Federal de Sergipe, Sergipe, BRA)
資料名:
Critical Reviews in Biotechnology
(Critical Reviews in Biotechnology)
巻:
37
号:
1-8
ページ:
852-864
発行年:
2017年12月
JST資料番号:
C0939C
ISSN:
0738-8551
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)