文献
J-GLOBAL ID:201702286257096437
整理番号:17A0372840
飽和レベルにより変化するトリグリセリドにおけるビタミンAの分解【Powered by NICT】
Vitamin A degradation in triglycerides varying by their saturation levels
著者 (7件):
Moccand Cyril
(Nestle Research Centre, Vers-chez-les-Blanc, P.O. Box 44, CH-1000 Lausanne 26, Switzerland)
,
Martin Frederic
(Nestle Research Centre, Vers-chez-les-Blanc, P.O. Box 44, CH-1000 Lausanne 26, Switzerland)
,
Martiel Isabelle
(Nestle Research Centre, Vers-chez-les-Blanc, P.O. Box 44, CH-1000 Lausanne 26, Switzerland)
,
Gancel Charlotte
(Nestle Research Centre, Vers-chez-les-Blanc, P.O. Box 44, CH-1000 Lausanne 26, Switzerland)
,
Michel Martin
(Nestle Research Centre, Vers-chez-les-Blanc, P.O. Box 44, CH-1000 Lausanne 26, Switzerland)
,
Fries Lennart
(Nestle Research Centre, Vers-chez-les-Blanc, P.O. Box 44, CH-1000 Lausanne 26, Switzerland)
,
Sagalowicz Laurent
(Nestle Research Centre, Vers-chez-les-Blanc, P.O. Box 44, CH-1000 Lausanne 26, Switzerland)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
88
号:
PA
ページ:
3-9
発行年:
2016年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)