文献
J-GLOBAL ID:201702286685577509
整理番号:17A0364906
ホウレンソウ(Spinacia oleraceaL.)の機械的破壊と電気インピーダンス特性に及ぼす短時間加熱の影響【Powered by NICT】
Effect of short time heating on the mechanical fracture and electrical impedance properties of spinach (Spinacia oleracea L.)
著者 (5件):
Watanabe Takashi
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12, Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, Japan)
,
Ando Yasumasa
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12, Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, Japan)
,
Orikasa Takahiro
(Faculty of Agriculture, Iwate University, 3-18-8 Ueda, Morioka, Iwate 020-8550, Japan)
,
Shiina Takeo
(Graduate School of Horticulture, Chiba University, 648 Matsudo, Matsudo, Chiba 271-8510, Japan)
,
Kohyama Kaoru
(Food Research Institute, NARO, 2-1-12, Kannondai, Tsukuba, Ibaraki 305-8642, Japan)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
194
ページ:
9-14
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)