文献
J-GLOBAL ID:201702287060949655
整理番号:17A0714456
電気的刺激と遅延冷却が,死後の生分解性に及ぼす影響を研究した。【JST・京大機械翻訳】
Effect of electrical stimulation and delay chilling on the degradation of the Troponin-T from myofibrillar in the post slaughter beef
著者 (4件):
Sun Qingliang
(College of Food Science and Engineering;Shandong Agriculture University)
,
Luo Xin
(College of Food Science and Engineering;Shandong Agriculture University)
,
Mao Yanwei
(College of Food Science and Engineering;Shandong Agriculture University)
,
Zhang Yimin
(College of Food Science and Engineering;Shandong Agriculture University)
資料名:
Nongye Gongcheng Xuebao
(Nongye Gongcheng Xuebao)
巻:
24
号:
6
ページ:
262-266
発行年:
2008年
JST資料番号:
C2454A
ISSN:
1002-6819
CODEN:
NGOXEO
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
中国語 (ZH)