文献
J-GLOBAL ID:201702287142154465
整理番号:17A1435250
機械的活性化による修飾とオクテニル無水こはく酸でインディカ米澱粉の物理化学的性質【Powered by NICT】
Physicochemical properties of Indica rice starch modified by mechanical activation and octenyl succinic anhydride
著者 (4件):
Zhang Zhengmao
(College of Life Science and Technology, Hubei Key Laboratory of Quality Control of Characteristic Fruits and Vegetables, Hubei Engineering University, Xiaogan, P. R. China)
,
Zhang Zhengmao
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, P. R. China)
,
Zhao Siming
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, P. R. China)
,
Xiong Shanbai
(College of Food Science and Technology, Huazhong Agricultural University, Wuhan, P. R. China)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
69
号:
9-10
ページ:
ROMBUNNO.201600008
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)