文献
J-GLOBAL ID:201702287187199299
整理番号:17A0301303
高速液体クロマトグラフィー(HPLC)を用いて,加熱プロセスにおけるツバキ種子油の極性化合物の形成と成分分布を研究した。【JST・京大機械翻訳】
High-performance size-exclusion chromatography studies on the formation and distribution of polar compounds in camellia seed oil during heating
著者 (5件):
Feng Hongxia
(College of Food Science, Northeast Agricultural University)
,
Sam Rokayya
(College of Food Science, Northeast Agricultural University)
,
Jiang Lianzhou
(College of Food Science, Northeast Agricultural University)
,
Li Yang
(College of Food Science, Northeast Agricultural University)
,
Cao Wenming
(Shanghai Grain Science Research Institute)
資料名:
Journal of Zhejiang University - Science B. Biomedicine & Biotechnology
(Journal of Zhejiang University - Science B. Biomedicine & Biotechnology)
巻:
17
号:
11
ページ:
882-891
発行年:
2016年
JST資料番号:
W1572A
ISSN:
1673-1581
CODEN:
JZUSAM
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
英語 (EN)