文献
J-GLOBAL ID:201702287188168856
整理番号:17A1228872
加熱により液状油中に生成するトランス脂肪酸の特徴
Characteristic of trans fatty acid isomers in liquid oil formed by heating
著者 (8件):
GOTOH Naohiro
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol.)
,
KAGIONO Satoshi
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol.)
,
YOSHINAGA Kazuaki
(Tsukishima Foods Inst. Co. Ltd.)
,
MIZOBE Hoyo
(Tsukishima Foods Inst. Co. Ltd.)
,
NAGAI Toshiharu
(Tsukishima Foods Inst. Co. Ltd.)
,
YOSHIDA Akihiko
(Tsukishima Foods Inst. Co. Ltd.)
,
BEPPU Fumiaki
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol.)
,
NAGAO Koji
(Saga Univ.)
資料名:
日本油化学会年会講演要旨集
(Abstracts. Annual Meeting of the Japan Oil Chemists' Society)
巻:
56th
ページ:
74
発行年:
2017年09月11日
JST資料番号:
L0847A
ISSN:
1348-6764
資料種別:
会議録 (C)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)