文献
J-GLOBAL ID:201702287210955130
整理番号:17A0444997
牛肉屠畜体とE.coliとE.coli O157:H7の生存に及ぼすEscherichia coliの遺伝的多様性に及ぼす乾燥冷却の影響【Powered by NICT】
Impact of dry chilling on the genetic diversity of Escherichia coli on beef carcasses and on the survival of E. coli and E. coli O157
著者 (3件):
Visvalingam Jeyachchandran
(Agriculture and Agri-Food Canada, Lacombe Research and Development Centre, 6000 C & E Trail, Lacombe, Alberta T4L 1W1, Canada)
,
Liu Yang
(Agriculture and Agri-Food Canada, Lacombe Research and Development Centre, 6000 C & E Trail, Lacombe, Alberta T4L 1W1, Canada)
,
Yang Xianqin
(Agriculture and Agri-Food Canada, Lacombe Research and Development Centre, 6000 C & E Trail, Lacombe, Alberta T4L 1W1, Canada)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
244
ページ:
62-66
発行年:
2017年
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)