文献
J-GLOBAL ID:201702287301481505
整理番号:17A1236478
異なる温度条件で貯蔵したサバ科(Scomberomorus guttatus)のシェルフライフに及ぼすS.aromaticumおよびC.cassia取り込まれた可食性フィルムの影響【Powered by NICT】
Impact of S. aromaticum and C. cassia Incorporated Edible Films on Shelf Life of Seer Fish (Scomberomorus guttatus) Stored at Different Temperature Conditions
著者 (7件):
Chandra Mohan Chandra Sekar
(Centre for Food Technology, Anna University, Chennai, Tamilnadu, India)
,
Rakhavan Kavindapadi Rajasekaran
(Centre for Food Technology, Anna University, Chennai, Tamilnadu, India)
,
Radha Krishnan Kesavan
(Central Institute of Technology, Kokrajhar, Assam, India)
,
Babuskin Srinivasan
(JCT College of Engineering & Technology, Coimbatore, Tamilnadu, India)
,
Sudharsan Kasirajan
(Centre for Food Technology, Anna University, Chennai, Tamilnadu, India)
,
Azhagu Saravana Babu Pakirisamy
(Centre for Food Technology, Anna University, Chennai, Tamilnadu, India)
,
Sukumar Muthusamy
(Centre for Food Technology, Anna University, Chennai, Tamilnadu, India)
資料名:
Journal of Food Processing and Preservation
(Journal of Food Processing and Preservation)
巻:
41
号:
4
ページ:
null
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0774A
ISSN:
0145-8892
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)