文献
J-GLOBAL ID:201702287389288293
整理番号:17A1185207
調理イラクサ(Urtica dioicaL.)の葉および葉注入の記述的官能評価:新鮮またはオーブン乾燥葉を用いたの影響【Powered by NICT】
Descriptive sensory evaluation of cooked stinging nettle (Urtica dioica L.) leaves and leaf infusions: Effect of using fresh or oven-dried leaves
著者 (2件):
Shonte T.T.
(Department of Food Science, Institute for Food, Nutrition and Wellbeing, University of Pretoria, Private Bag X20, Hatfield, Pretoria 0028, South Africa)
,
de Kock H.L.
(Department of Food Science, Institute for Food, Nutrition and Wellbeing, University of Pretoria, Private Bag X20, Hatfield, Pretoria 0028, South Africa)
資料名:
South African Journal of Botany
(South African Journal of Botany)
巻:
110
ページ:
167-176
発行年:
2017年
JST資料番号:
W3380A
ISSN:
0254-6299
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)