文献
J-GLOBAL ID:201702287653056818
整理番号:17A0372734
食品産業からの副産物の安定化に適用した電気技術:主要な所見,エネルギーおよび経済的コストその工業化【Powered by NICT】
Electrotechnologies applied to valorization of by-products from food industry: Main findings, energy and economic cost of their industrialization
著者 (2件):
Puertolas Eduardo
(AZTI, Food Research Division, Astondo Bidea, Edificio 609, Parque Tecnologico de Bizkaia, 48160 Derio, Bizkaia, Spain)
,
Barba Francisco J.
(Nutrition and Food Science Area, Faculty of Pharmacy, Universitat de Valencia, Avda. Vicent Andres Estelles, s/n, 46100 Burjassot, Spain)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
100
号:
PA
ページ:
172-184
発行年:
2016年
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)