文献
J-GLOBAL ID:201702287772479735
整理番号:17A0470199
ザクロジュース粉末の水溶解度指数,見掛け密度,およびアントシアニン含量に及ぼす噴霧乾燥の影響【Powered by NICT】
Influence of spray drying on water solubility index, apparent density, and anthocyanin content of pomegranate juice powder
著者 (3件):
Jafari Seid Mahdi
(Department of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
,
Ghalegi Ghalenoei Malihe
(Department of Food Materials and Process Design Engineering, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, Iran)
,
Dehnad Danial
(Young Researchers and Elites club, Gorgan Branch, Islamic Azad University, Gorgan, Iran)
資料名:
Powder Technology
(Powder Technology)
巻:
311
ページ:
59-65
発行年:
2017年
JST資料番号:
B0730A
ISSN:
0032-5910
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)