文献
J-GLOBAL ID:201702287840931679
整理番号:17A0371970
高静水圧凍結による微生物不活性化のモデル化【Powered by NICT】
Modeling of the microbial inactivation by high hydrostatic pressure freezing
著者 (3件):
Maresca Paola
(ProdAl Scarl, Via Ponte don Melillo, 84084 Fisciano, SA, Italy)
,
Ferrari Giovanna
(ProdAl Scarl, Via Ponte don Melillo, 84084 Fisciano, SA, Italy)
,
Ferrari Giovanna
(Department of Industrial Engineering, University of Salerno, Via Giovanni Paolo II, 84084 Fisciano, SA, Italy)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
73
号:
PA
ページ:
8-17
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)