文献
J-GLOBAL ID:201702287871109876
整理番号:17A0450025
音の香辛料:カスタマイズされたクロスモダリティ一致サウンドトラックによるpiquancyの評価を強化【Powered by NICT】
Sounds spicy: Enhancing the evaluation of piquancy by means of a customised crossmodally congruent soundtrack
著者 (3件):
Wang Qian (Janice)
(Crossmodal Research Laboratory, Oxford University, Oxford, UK)
,
Keller Steve
(iV Audio Branding, Nashville, TN, USA)
,
Spence Charles
(Crossmodal Research Laboratory, Oxford University, Oxford, UK)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
58
ページ:
1-9
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)