文献
J-GLOBAL ID:201702288109120759
整理番号:17A0969872
冷凍貯蔵中の牛ミートボールにおける脂質と蛋白質酸化に及ぼすザクロ皮抽出物の抗酸化活性【Powered by NICT】
Antioxidant activity of pomegranate peel extract on lipid and protein oxidation in beef meatballs during frozen storage
著者 (3件):
Turgut Sebahattin Serhat
(Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Sueleyman Demirel University, Isparta, Turkey)
,
Isikci Fatma
(Ministry of Food, Agriculture and Livestock, Ankara, Turkey)
,
Soyer Ayla
(Department of Food Engineering, Faculty of Engineering, Ankara University, Ankara, Turkey)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
129
ページ:
111-119
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)