文献
J-GLOBAL ID:201702288117442404
整理番号:17A1456582
モンモリロナイトとバナナ澱粉ナノ粒子を組み込んだバナナ粉フィルムの開発と特性化【Powered by NICT】
Development and characterization of banana flour film incorporated with montmorillonite and banana starch nanoparticles
著者 (3件):
Orsuwan Aungkana
(Department of Food Engineering, Faculty of Engineering at Kamphaengsaen, Kasetsart University, Kamphaengsaen Campus, Nakhonpathom, 73140, Thailand)
,
Sothornvit Rungsinee
(Department of Food Engineering, Faculty of Engineering at Kamphaengsaen, Kasetsart University, Kamphaengsaen Campus, Nakhonpathom, 73140, Thailand)
,
Sothornvit Rungsinee
(Center of Excellence for Agricultural and Food Machinery/Center of Advanced Studies in Industrial Technology, Kasetsart University, Thailand)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
174
ページ:
235-242
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)