文献
J-GLOBAL ID:201702288289556468
整理番号:17A0471969
液体クロマトグラフィー高分解能質量分析による凍結乾燥処理下での卵白アルブミンのグリコシル化部位の同定【Powered by NICT】
Identification of glycated sites in ovalbumin under freeze-drying processing by liquid chromatography high-resolution mass spectrometry
著者 (4件):
Tu Zong-cai
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi 330047, China)
,
Tu Zong-cai
(College of Life Sciences, Jiangxi Normal University, Nanchang 330022, China)
,
Zhong Bi-zhen
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi 330047, China)
,
Wang Hui
(State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, Jiangxi 330047, China)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
226
ページ:
1-7
発行年:
2017年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)