文献
J-GLOBAL ID:201702288719894475
整理番号:17A0740456
精白度が高い米を用いた清酒醸造において高いカプリル酸エチル生産力を示す清酒酵母の育種
Breeding of a sake yeast mutant with enhanced ethyl caproate productivity in sake brewing using rice milled at a high polishing ratio
著者 (3件):
Takahashi Toshinari
(General Research Laboratory, Kiku-Masamune Sake Brewing Co. Ltd., 1-8-6 Uozaki-nishimachi, Higashinada-ku, Kobe, Hyogo 658-0026, Japan)
,
Ohara Yusuke
(General Research Laboratory, Kiku-Masamune Sake Brewing Co. Ltd., 1-8-6 Uozaki-nishimachi, Higashinada-ku, Kobe, Hyogo 658-0026, Japan)
,
Sueno Kazuo
(General Research Laboratory, Kiku-Masamune Sake Brewing Co. Ltd., 1-8-6 Uozaki-nishimachi, Higashinada-ku, Kobe, Hyogo 658-0026, Japan)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
123
号:
6
ページ:
707-713
発行年:
2017年06月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)