文献
J-GLOBAL ID:201702289070981661
整理番号:17A0439582
Lactobacillus casei strain Shirotaを添加した発酵乳の毎日摂取は健康な中年期事務職員の上気道感染症の発症と期間を低減する
Daily intake of fermented milk with Lactobacillus casei strain Shirota reduces the incidence and duration of upper respiratory tract infections in healthy middle-aged office workers
著者 (9件):
SHIDA Kan
(Yakult Central Inst., Tokyo, JPN)
,
SATO Tadashi
(Yakult Central Inst., Tokyo, JPN)
,
IIZUKA Ryoko
(Yakult Central Inst., Tokyo, JPN)
,
HOSHI Ryotaro
(Yakult Honsha, Tokyo, JPN)
,
WATANABE Osamu
(Yakult Honsha, Tokyo, JPN)
,
IGARASHI Tomoki
(Yakult Honsha, Tokyo, JPN)
,
MIYAZAKI Kouji
(Yakult Central Inst., Tokyo, JPN)
,
NANNO Masanobu
(Yakult Central Inst., Tokyo, JPN)
,
ISHIKAWA Fumiyasu
(Yakult Central Inst., Tokyo, JPN)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
56
号:
1
ページ:
45-53
発行年:
2017年02月
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)