文献
J-GLOBAL ID:201702289298280434
整理番号:17A1187182
乳酸エチルを用いた緑茶生体分子の処理における最近の進歩レビュー【Powered by NICT】
Recent advances in the processing of green tea biomolecules using ethyl lactate. A review
著者 (3件):
Villanueva-Bermejo David
(Instituto de Investigacion en Ciencias de la Alimentacion CIAL (CSIC-UAM), CEI UAM+CSIC, C/Nicolas Cabrera 9, Campus de Cantoblanco, 28049, Madrid, Spain)
,
Reglero Guillermo
(Instituto de Investigacion en Ciencias de la Alimentacion CIAL (CSIC-UAM), CEI UAM+CSIC, C/Nicolas Cabrera 9, Campus de Cantoblanco, 28049, Madrid, Spain)
,
Fornari Tiziana
(Instituto de Investigacion en Ciencias de la Alimentacion CIAL (CSIC-UAM), CEI UAM+CSIC, C/Nicolas Cabrera 9, Campus de Cantoblanco, 28049, Madrid, Spain)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
62
ページ:
1-12
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)