文献
J-GLOBAL ID:201702289317537665
整理番号:17A0448747
Salmonellaに対するチェリートマトの微生物学的安全性を改善するためのマイクロ波供電低温プラズマ処理【Powered by NICT】
Microwave-powered cold plasma treatment for improving microbiological safety of cherry tomato against Salmonella
著者 (2件):
Kim Ji Hyeon
(Department of Food Science and Technology, Seoul Women’s University, 621, Hwarangro, Nowon-gu, Seoul 01797, Republic of Korea)
,
Min Sea C.
(Department of Food Science and Technology, Seoul Women’s University, 621, Hwarangro, Nowon-gu, Seoul 01797, Republic of Korea)
資料名:
Postharvest Biology and Technology
(Postharvest Biology and Technology)
巻:
127
ページ:
21-26
発行年:
2017年
JST資料番号:
W1912A
ISSN:
0925-5214
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)