文献
J-GLOBAL ID:201702289581925139
整理番号:17A0698936
炊飯米粒からの澱粉の模擬in vitro消化性を評価するための経口消化段階の重要性【Powered by NICT】
The importance of an oral digestion step in evaluating simulated in vitro digestibility of starch from cooked rice grain
著者 (4件):
Tamura Masatsugu
(Faculty of Agriculture, Utsunomiya University, 350, Mine, Utsunomiya 321-8505, Japan)
,
Okazaki Yumi
(Faculty of Horticulture, Chiba University, 648, Matsudo, Matsudo 271-8510, Japan)
,
Kumagai Chisato
(Graduate School of Horticulture, Chiba University, 648, Matsudo, Matsudo 271-8510, Japan)
,
Ogawa Yukiharu
(Graduate School of Horticulture, Chiba University, 648, Matsudo, Matsudo 271-8510, Japan)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
94
ページ:
6-12
発行年:
2017年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)