文献
J-GLOBAL ID:201702289718844350
整理番号:17A0409313
植物化学物質豊富な植物の抽出物の添加は,Salmonella entericaに対してではなく大腸菌O157:H7に対する精油/ワイン混合物の抗菌活性を緩和する【Powered by NICT】
Addition of phytochemical-rich plant extracts mitigate the antimicrobial activity of essential oil/wine mixtures against Escherichia coli O157:H7 but not against Salmonella enterica
著者 (3件):
Friedman Mendel
(Western Regional Research Center, Agricultural Research Service, United States Department of Agriculture, United States)
,
Levin Carol E.
(Western Regional Research Center, Agricultural Research Service, United States Department of Agriculture, United States)
,
Henika Philip R.
(Western Regional Research Center, Agricultural Research Service, United States Department of Agriculture, United States)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
73
号:
PB
ページ:
562-565
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)