文献
J-GLOBAL ID:201702289745832802
整理番号:17A0663764
示差走査熱量測定(DSC)およびFourier変換赤外分光法(FTIR)によるバージンココナッツ油およびその混合物の融解,結晶化および貯蔵安定性
Melting, crystallization and storage stability of virgin coconut oil and its blends by differential scanning calorimetry (DSC) and Fourier transform infrared spectroscopy (FTIR)
著者 (4件):
SRIVASTAVA Yashi
(Central Univ. Punjab, Punjab, IND)
,
SEMWAL Anil Dutt
(Defence Food Res. Lab., Karnataka, IND)
,
SAJEEVKUMAR Vallayil Appukuttan
(Defence Food Res. Lab., Karnataka, IND)
,
SHARMA G. K.
(Defence Food Res. Lab., Karnataka, IND)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
54
号:
1
ページ:
45-54
発行年:
2017年01月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)