文献
J-GLOBAL ID:201702289986959695
整理番号:17A0472913
伝統的な韓国の発酵食品及び飲料の経験的描写のためのメタボロミクス【Powered by NICT】
Metabolomics for empirical delineation of the traditional Korean fermented foods and beverages
著者 (3件):
Singh Digar
(Department of Bioscience and Biotechnology, Konkuk University, 05029, Seoul, South Korea)
,
Lee Sunmin
(Department of Bioscience and Biotechnology, Konkuk University, 05029, Seoul, South Korea)
,
Lee Choong Hwan
(Department of Bioscience and Biotechnology, Konkuk University, 05029, Seoul, South Korea)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
61
ページ:
103-115
発行年:
2017年
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)