文献
J-GLOBAL ID:201702290094724847
整理番号:17A1376199
γ線照射による小麦澱粉とじゃがいも澱粉の変化:マクロ,ミクロの視点による比較
Changes in wheat and potato starches induced by gamma irradiation: A comparative macro and microscopic study
著者 (7件):
ATROUS Hager
(Univ. Carthage, Tunis, TUN)
,
ATROUS Hager
(Univ. Sfax, Sfax, TUN)
,
BENBETTAIEB Nasreddine
(Technopole of Sidi Thabet, Ariana, TUN)
,
CHOUAIBI Moncef
(Technopole of Sidi Thabet, Ariana, TUN)
,
ATTIA Hamadi
(Univ. Sfax, Sfax, TUN)
,
GHORBEL Dorra
(Univ. Sfax, Sfax, TUN)
,
GHORBEL Dorra
(Univ. Carthage, Tunis, TUN)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
20
号:
5-8
ページ:
1532-1546
発行年:
2017年07月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)