文献
J-GLOBAL ID:201702290143943472
整理番号:17A0659374
微生物を基体とする技術はPelargonium graveolens’Herの腺毛,二次代謝産物と抗酸化剤を改善する。【Powered by NICT】
Microbe-based technology ameliorates glandular trichomes, secondary metabolites and antioxidants in Pelargonium graveolens L’Her.
著者 (3件):
Gupta Rupali
(Department of Microbial Technology and Nematology, CSIR - Central Institute of Medicinal and Aromatic Plants, PO CIMAP, Lucknow, 226015, India)
,
Singh Akanksha
(Department of Microbial Technology and Nematology, CSIR - Central Institute of Medicinal and Aromatic Plants, PO CIMAP, Lucknow, 226015, India)
,
Pandey Rakesh
(Department of Microbial Technology and Nematology, CSIR - Central Institute of Medicinal and Aromatic Plants, PO CIMAP, Lucknow, 226015, India)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
96
号:
12
ページ:
4151-4159
発行年:
2016年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)