文献
J-GLOBAL ID:201702290168263900
整理番号:17A0369133
改良された多重レベルデータ融合モデルによる鶏肉中の全揮発性塩基性窒素(TVB N)含有量の知的評価【Powered by NICT】
Intelligent evaluation of total volatile basic nitrogen (TVB-N) content in chicken meat by an improved multiple level data fusion model
著者 (4件):
Khulal Urmila
(School of Food & Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang 212013, PR China)
,
Zhao Jiewen
(School of Food & Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang 212013, PR China)
,
Hu Weiwei
(School of Food & Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang 212013, PR China)
,
Chen Quansheng
(School of Food & Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang 212013, PR China)
資料名:
Sensors and Actuators. B. Chemical
(Sensors and Actuators. B. Chemical)
巻:
238
ページ:
337-345
発行年:
2017年
JST資料番号:
T0967A
ISSN:
0925-4005
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)