文献
J-GLOBAL ID:201702290220498129
整理番号:17A2008649
Lactococcus acidophilus MF204による発酵した豆乳の抗酸化および脂質低下作用【Powered by NICT】
Antioxidant and hypolipidemic effects of soymilk fermented via Lactococcus acidophilus MF204
著者 (5件):
Chen Jie
(School of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, China. mengyc@zjgsu.edu.cn)
,
Wu Yan
,
Yang Chunmei
,
Xu Xuejiao
,
Meng Yuecheng
資料名:
Food & Function
(Food & Function)
巻:
8
号:
12
ページ:
4414-4420
発行年:
2017年
JST資料番号:
W2339A
ISSN:
2042-6496
CODEN:
FFOUAI
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)