文献
J-GLOBAL ID:201702290452641285
整理番号:17A0488321
グルテン除去食後のセリアック病患者の生活の質低下における,グレリン,レプチン,脳由来神経栄養因子およびドコサヘキサエン酸の果たしうる役割
A possible role for ghrelin, leptin, brain-derived neurotrophic factor and docosahexaenoic acid in reducing the quality of life of coeliac disease patients following a gluten-free diet
著者 (6件):
RUSSO Francesco
(National Inst. for Digestive Diseases I.R.C.C.S. “Saverio de Bellis“, Bari, ITA)
,
CHIMIENTI Guglielmina
(Univ. Bari, Bari, ITA)
,
CLEMENTE Caterina
(National Inst. for Digestive Diseases I.R.C.C.S. “Saverio de Bellis“, Bari, ITA)
,
FERRERI Carla
(ISOF Bio Free Radicals, Consiglio Nazionale delle Ricerche (CNR), Bologna, ITA)
,
ORLANDO Antonella
(National Inst. for Digestive Diseases I.R.C.C.S. “Saverio de Bellis“, Bari, ITA)
,
RIEZZO Giuseppe
(National Inst. for Digestive Diseases I.R.C.C.S. “Saverio de Bellis“, Bari, ITA)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
56
号:
2
ページ:
807-818
発行年:
2017年03月
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)