文献
J-GLOBAL ID:201702290490325680
整理番号:17A0365527
oil/water界面におけるホエー蛋白質/ペクチン界面層の界面レオロジーに及ぼす酵素的加水分解の影響【Powered by NICT】
Impact of enzymatic hydrolysis on the interfacial rheology of whey protein/pectin interfacial layers at the oil/water-interface
著者 (2件):
Tamm F.
(Institute of Food Technology and Food Chemistry, Technische Universitaet Berlin, Germany)
,
Drusch S.
(Institute of Food Technology and Food Chemistry, Technische Universitaet Berlin, Germany)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
63
ページ:
8-18
発行年:
2017年
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)