文献
J-GLOBAL ID:201702290566944644
整理番号:17A0792673
ヒラメ(Paralichthys olivaceus)皮膚ゼラチンとポリ乳酸二層膜の調製と特性化【Powered by NICT】
Preparation and Characterization of an Olive Flounder (Paralichthys olivaceus) Skin Gelatin and Polylactic Acid Bilayer Film
著者 (2件):
Lee Ka-Yeon
(Dept. of Food Science and Technology, Chungnam Natl. Univ., Daejeon, 34134, Republic of Korea)
,
Song Kyung Bin
(Dept. of Food Science and Technology, Chungnam Natl. Univ., Daejeon, 34134, Republic of Korea)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
82
号:
3
ページ:
706-710
発行年:
2017年
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)