文献
J-GLOBAL ID:201702290695796285
整理番号:17A0704130
地理的起源の「指紋」としての牛乳とその潜在的から抽出した蛋白質の炭素および窒素同位体組成の安定性【Powered by NICT】
Stability of carbon and nitrogen isotopic compositions of the protein extracted from milk and their potential as “fingerprints” of geographical origin
著者 (3件):
Dong Hao
(School of Food Science and Technology, South China University of Technology, Guangzhou 510640, China. 516410953@163.com fekjxiao@scut.edu.cn)
,
Xiao Kaijun
,
Luo Donghui
資料名:
RSC Advances (Web)
(RSC Advances (Web))
巻:
7
号:
31
ページ:
18946-18952
発行年:
2017年
JST資料番号:
U7055A
ISSN:
2046-2069
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)