文献
J-GLOBAL ID:201702290741070998
整理番号:17A1376201
イソフタル酸終端化グラフェンオキシド変性ガラス状炭素ナノセンサ電極:水道水と牛乳試料中Cd2+,Bi3+の分析
Isophtalic acid terminated graphene oxide modified glassy carbon nanosensor electrode: Cd2+ and Bi3+ analysis in tap water and milk samples
著者 (6件):
ALBAYRAK Isa
(Dumlupinar Univ., Kuetahya, TUR)
,
ERKAL Asli
(Dumlupinar Univ., Kuetahya, TUR)
,
YAVUZ Samet
(Dumlupinar Univ., Kuetahya, TUR)
,
KARIPER Ishak Afsin
(Erciyes Univ., Kayseri, TUR)
,
MUELAZIMOGLU Ibrahim Ender
(Necmettin Erbakan Univ., Konya, TUR)
,
UESTUENDAG Zafer
(Dumlupinar Univ., Kuetahya, TUR)
資料名:
International Journal of Food Properties
(International Journal of Food Properties)
巻:
20
号:
5-8
ページ:
1558-1568
発行年:
2017年07月
JST資料番号:
W1141A
ISSN:
1094-2912
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)