文献
J-GLOBAL ID:201702290928375887
整理番号:17A1486992
アーモンド(Prunus dulcis,cv.Nonpareil)穀粒の発達の際の脂肪酸及びトコフェロール含量の変化【Powered by NICT】
Changes in fatty acid and tocopherol content during almond (Prunus dulcis, cv. Nonpareil) kernel development
著者 (3件):
Zhu Ying
(School of Agriculture, Food and Wine, The University of Adelaide, PMB 1, Glen Osmond, SA 5064, Australia)
,
Wilkinson Kerry L.
(School of Agriculture, Food and Wine, The University of Adelaide, PMB 1, Glen Osmond, SA 5064, Australia)
,
Wirthensohn Michelle
(School of Agriculture, Food and Wine, The University of Adelaide, PMB 1, Glen Osmond, SA 5064, Australia)
資料名:
Scientia Horticulturae
(Scientia Horticulturae)
巻:
225
ページ:
150-155
発行年:
2017年
JST資料番号:
W1940A
ISSN:
0304-4238
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)